آیا باید نگران احزاب باشیم؟!

هر چند بر روی کاغذ احزاب در خراسان شمالی وجود دارند اما در عمل آیا تاثیری در انتصابات، توسعه، تصمیم گیری و... داشته اند !

استان فرهنگ ها 💯

* در چند سال گذشته کمترین جلسات احزاب را در استان شاهد بوده ایم و اگر جلسه ای هم تشکیل شده بیشتر زورآزمایی بین دو گروه خودی بوده است. 

*  احزاب هیچگاه در موضوعات توسعه ای حضور نداشتند و صرفا دیدار مردم با احزاب منتهی می شود به انتخابات ریاست جمهوری، شورا، مجلس و بس…

* اخیرا در بحث انتخاب استاندار خراسان شمالی احزاب و شخصیت های مختلف سیاسی نیز ورود کردند اما شاهد کمترین اثرگذاری از  حضور افراد و احزاب سیاسی در تصمیم گیری دولت همسو با احزاب بودیم و حتی برخی چهره های پایداری و در راس اصولگرایی نیز برای آقای نوری که از مدیران آقای خاتمی بودند تلاش کردند.

* اگر امام جمعه محترم شیروان که اخیرا به خراسان شمالی تشریف آوردند روند انتصابات فرماندار و مدیران کل را در سال های  گذشته بررسی نمایند جز چند مدیر که خود شخصیت سیاسی دارند، ردپای نمایندگان بیش از احزاب سیاسی به چشم می خورد.

* از طرفی چهره های سیاسی خراسان شمالی آن چنان اصراری در حزب و تشکل خود ندارند و در تغییر دولت ها بسیار شاهد چرخش چهره های درجه دو، سه و حتی درجه یک از دو طرف نیز بوده ایم.

* باید خلاصه کنیم اکثر شخصیت های حزبی این استان صرفا در  میزان درجه ماشین #ریش_تراش و کوتاهی #آستین پیراهن تفاوت دارند و در عمل هیچ یک در بزنگاه های مهم این استان نه به عنوان چهره سیاسی و حزبی و حتی به عنوان یک شهروند یا کارمند نیز از خود واکنش مثبت و منفی نشان نداده اند!

* پس جای نگرانی برای نفوذ احزاب نیست و حداقل در رده مدیریتی بالا این اتفاق نخواهد افتاد.

@ostaneman