نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در بررسی میدانی استاندار خراسان شمالی و نمایندگان مجلس از بزرگترین و پیشرفته ترین مجتمع خوراک دام و طیور استان راه حل های رفع گره های نظارتی که می تواند در مواردی حتی کمر تولید کننده را بشکند مورد بررسی قرار گرفت. به گزارش خبرنگار ما مجتمع تولیدی خوراک دام، طیور و آبزیان خراسان شمالی […]
در بررسی میدانی استاندار خراسان شمالی و نمایندگان مجلس از بزرگترین و پیشرفته ترین مجتمع خوراک دام و طیور استان راه حل های رفع گره های نظارتی که می تواند در مواردی حتی کمر تولید کننده را بشکند مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار ما مجتمع تولیدی خوراک دام، طیور و آبزیان خراسان شمالی بزرگترین و به روز ترین کارخانه از نوع خود در استان است که هم اکنون سالانه ظرفیت ۱۳۶ هزار تن نهاده دامی و ۲۰ هزار تن نهاده طیور را با بهترین کیفیت دارد.
با وجود اهمیت فعالیت این کارخانه در شرایطی که دامداران ما با چالش های متعددی در تامین خوراک دام با کیفیت مواجه هستند اما این کارخانه چندی پیش به دلیل وجود برخی گره های نظارتی دچار مشکل و ۳ ماه روند تولید آن مختل و زیان هنگفتی را متوجه سرمایه گذار آن کرد. به گونه ای که به گفته مدیران کارخانه پارس نوین فید سرمایه گذار این مجموعه با سابقه بیش از ۳ دهه در زمینه تامین و تولید نهادهای دامی و طیور، انگیزه اش را برای تکمیل فازهای بعدی این مجتمع از دست داد.
در جلسه ای که در این زمینه با حضور استاندار و دیگر مسئولان اقتصادی استان و همچنین دو نماینده مردم بجنورد و ۴ شهرستان دیگر استان در محل سالن جلسات این مجتمع تولیدی برگزار شد استاندار خراسان شمالی پس از شنیدن درد و دل های مدیران آن گفت: قوانین نظارتی نه تنها نباید به گونه ای باشند که در صورت بروز مسئله تا زمان رسیدگی به آن باعث تعطیلی روند تولید شود بلکه باید به گونه ای باشند که در تسهیل و تسریع تامین مواد اولیه چنین کارخانه هایی کمک کننده باشند. حسین نژاد با بیان این که رفع این گره های نظارتی تنها از طریق استان قابل حل نیست و باید با یک وحدت رویه از پایتخت شروع شود به مسئولان این مجتمع استراتژیک تولیدی قول داد تا از طریق وزارت کشور این موضوع را پیگیری کند. وی همچنین از نمایندگان مجلس نیز خواست تا از طریق مرجع قانون گذاری کشور نسبت به رفع این گره های قانونی اقدام کنند که با استقبال دو نماینده حاضر در جلسه مواجه شد.
«سید محمد پاکمهر» در این باره گفت: سرمایه گذار این مجتمع تولیدی با وجود سرمایه گذاری مناسب در استان و اشتغالزایی ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اما به دلیل شرایط و مقررات تنظیم شده از سوی دستگاه های دولتی با ۴۰ درصد ظرفیت کار می کند. وی ادامه داد: در این شرایط وجود برخی گره قانونی که باعث وقفه در تولید شود قوز بالا قوز می شود بنا براین می طلبد تا با تجدید نظر در خصوص برخی موارد قانونی مانع از وقفه در تولید شد.
وی از استاندار خراسان شمالی خواست تا در کارگروه رفع موانع تولید استان این موضوع بررسی شود. وی خاطرنشان کرد: هم اکنون در استان تولید خوراک آبزیان نداریم اما این مجتمع در نظر دارد در فاز سوم خود اقدام به تولید این خوراک کند اما می طلبد تا برای رسیدن به هدف مسئولان اقتصادی استان سرمایه گذار این مجموعه را حمایت کنند.
مسئول واحد حقوقی مجتمع کارخانجات تولید خوراک دام و طیور پارس نیز در این جلسه گفت: شرایط تامین و توزیع نهادهای اولیه و تامین مواد اولیه شرکت های تولیدی متفاوت از شرکت هایی است که صرفا در زمینه تأمین و توزع مواد مختلف فعالیت می کنند بنا بر این می طلبد دستگاه های نظارتی نگاه متفاوتی به واحدهای تولید نسبت به شرکت های تجاری داشته باشند تا در هنگام بررسی و نظارت بر عملکرد فعالیت مانع از روند تولید نشوند.
وی همچنین با اشاره به برنامه مدیران این واحد تولیدی برای توسعه فعالیت خود و نیاز به مالکیت بخشی از زمین های اطراف کارخانه در شهرک صنعتی سیساب خواستار همکاری مسئولان شد که مدیر شهرک های صنعتی استان وعده تا در این باره همکاری لازم را داشته باشد.
استان فرهنگ ها
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظرات