نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
جزئیات سوگواره ملی هنر عاشورا که برای نخستین بار در خراسان شمالی برگزار می شود تشریح شد و دبیر اجرایی این جشنواره مذهبی هنری از رقابت هنرمندان و تعزیه خوان های حداقل ۱۵ استان کشور در آن خبر داد. رئیس ستاد اجرایی سوگواره ملی هنری عاشورا در خراسان شمالی برگزاری این جشنواره را فرصتی برای […]
جزئیات سوگواره ملی هنر عاشورا که برای نخستین بار در خراسان شمالی برگزار می شود تشریح شد و دبیر اجرایی این جشنواره مذهبی هنری از رقابت هنرمندان و تعزیه خوان های حداقل ۱۵ استان کشور در آن خبر داد.
رئیس ستاد اجرایی سوگواره ملی هنری عاشورا در خراسان شمالی برگزاری این جشنواره را فرصتی برای عرض ارادت و اخلاص جامعه هنری به ساحت اباعبدالله علیه السلام دانست و گفت: برگزاری این جشنوراه در خراسان شمالی فرصت نابی برای افزایش غنای هنرهای مرتبط با فرهنگ عاشورا است.
«صادقی» با بیان این که بودجه در نظر گرفته شده برای این جشنواره دو برابر بودجه حوزه هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد استان است افزود: برگزاری چنین جشنواره ای فرصتی برای جریان سازی هنری در استان ایجاد می کند و هنرمندان باید از این فرصت به بهترین نحو بهره ببرند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد خراسان شمالی با بیان این که نباید در عرصه هنر استان متکی به تک استعدادها باشیم ادامه داد: این اداره کل در تلاش است برای جریان سازی هنری و تربیت هنرمند در عرصه های مختلف هنری و فرهنگی از یک الگوی مناسب آموزش محور همراه با ایجاد رقابت استفاده کند.
دبیر اجرایی سوگواره ملی هنر عاشورا نیز در این نشست خبری گفت: تاکنون ۱۵ استان کشور از جمله استان های مطرح کشور در زمینه تعزیه برای حضور در این جشنواره اعلام حضور کرده اند و پیش بینی می شود که تا ۲۰ مرداد ماه تعداد استان های شرکت کننده افزایش یابد. «مرواری» خاطرنشان کرد: این جشنواره در ۴ بخش هنر تعزیه(گروهی و انفرادی) ، عکس و کتیبه و پرچم و طراحی لباس محرم برگزار می شود.
به گفته وی هنرمندان تعزیه خوان علاوه بر اجرا در تالار شمس سالن گلشن در میان عموم مردم استان نیز اجرا خواهند داشت. همچنین آثار طراحی شده در زمینه کتیبه و پرچم توسط بانوان سرپرست خانواره اجرا و در حسینه های استان استفاده خواهد شد.
«محمد شاکری» مشاور دبیرخانه این سوگواره ملی، بیان کرد: در بخش تعزیه خوانی، قسمت های انفرادی و گروهی وجود دارد که در قسمت انفرادی ۱۰ نفر و در قسمت گروهی ۱۲ گروه پس از مشاهده آثار انتخاب می شوند تا در مرحله نهایی با یکدیگر رقابت کنند.
«پیمان حمیدی پور» دبیر عکس این سوگواره ملی نیز گفت: تا کنون آثاری از ۲۴ استان به دست ما رسیده است و شامل ۱۲۰۰ فریم عکس می شود. بخش عکس شامل ۲ قسمت تکی و گزارشی می شود که از توان ۵ استاد مطرح کشوری برای داوری آثار استفاده می کنیم.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظرات