نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش استان فرهنگ ها و به نقل از روابط عمومی پتروشیمی خراسان در حاشیه نشست مدیر عامل شستا با مدیران ارشد شرکت، از انجام موفقیت آمیز طرح تحقیقاتی حذف خاک پرلیت از پروسه واحد ملامین و دو محصول جدید پژوهشی اسید سیانوریک و سدیم دی کلرو ایزوسیانورات رونمایی شد.
دکتر سعیدی مدیر عامل شستا نیز ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتهای تحقیقاتی انجام شده اظهار داشت : اجرای موفق طرح های پژوهشی مذکور مایه فخر و مباهات است، هر شرکت صنعتی برای آنکه بتواند قابلیتهای سازمان خود را توسعه دهد باید مهارتهای درونی را بروز کند و برای این کار دانش جدید نیاز است
مدیر عامل شستا اظهار داشت: همه ما در صنایع کوچک و بزرگ باید به قابلیتی دست پیدا کنیم که آخرین دانش درون بازار و محیط را شناسایی کنیم و قدرت جذب آنرا داشته و از آن در درون صنعت استفاده کنیم تا بتوانیم صنعت را به سمت تحول پیش ببریم و در نهایت تبدیل به محصول کنیم، قطعاً آن صنعت پیشرفت خواهد کرد.
دکتر سعیدی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع کارکنان پرتلاش و خلاق پتروشیمی خراسان اعلام کرد هلدینگ سرمایه گذاری شستا همواره و همیشه حامی شرکتهای خلاق و نوآور است . مهندس بهمن زورمند مدیر تحقیق و پژوهش و فناوری پتروشیمی خراسان در این زمینه گفت : با موافقت و حمایت مدیریت محترم عامل شرکت پتروشیمی خراسان طرح تحقیقاتی حذف خاک پرلیت از فرایند واحد کریستال ملامین و همچنین امکان تولید محصول با ارزش از ماده پسماندOAT در واحد تحقیق و توسعه تصویب و از اواخر سال گذشته ،فعالیت های پژوهشی لازم با تشکیل کارگروه تخصصی، شامل همکاران واحدهای مرتبط شروع شد. حذف خاک پرلیت از فرایند واحد کریستال ملامین، تولید محصول با ارزش از ماده پسماند OAT از اهداف اجرای این طرح بود که با مطالعات و پیگیری های مستمری صورت گرفت .
در ادامه، تعامل و همکاری های مناسب با یکی از شرکت های دانش بنیان داخلی تولید کننده پارچه و جایگزینی آن با پارچه خارجی در راستای حذف خاک پرلیت در طی چند ماه انجام و با طراحی و تولید پارچه داخلی مناسب، حذف خاک پرلیت انجام گردید ضمنا طراحی و ساخت تجهیزات تولید محصول جدید نیز با نظر کارگروه تخصصی و همکاری همکاران محترم مرتبط شرکت انجام شد.
مهندس یوسف حسنی مدیرعامل پتروشیمی خراسان در خصوص مزایای اجرای این طرح گفت : کاهش هزینه حدود چند میلیارد تومانی در سال و اجرای این طرح از خروج ارز جهت خرید پارچه خارجی جلوگیری بعمل خواهد آمد، رفع مشکلات فرایندی و بهبود شرایط کار از دستاوردهای این فعالیت پژوهشی می باشد. در ادامه مهندس حسنی افزود : با انجام موفق طرح مذکور امکان تولید محصول از پسماند واحد کریستال ملامین میسر گردید که در همین خصوص دو محصول با ارزش اسید سیانوریک و سدیم دی کلروایزوسیانورات در اشل آزمایشگاهی تولید و مراحل تست صنعتی آن در حال انجام می باشد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظرات